„Føler du dig ikke tryg på din motorcykel, på grund af højden? - Så har vi løsningen."

 

Vi kender alt til problemet når man føler at motorcyklen er for høj, men det findes der heldigvis en masse gode muligheder til at løse. På ældre motorcykler var det normalt at udskifte bagdæmperen så man fysisk sænkede motorcyklen på den måde.

På moderne motorcykler skifter man en del af link-systemet ud så motorcyklen bliver lavere men det er ikke uden omkostninger for komforten, for når man sænker en motorcykel ændrer man også på udvekslingen til dæmperen, det nedsætter absorberingen (funktionen) og derved får man en motorcykel som pludselig føles som om at den er blevet mere hård og konsekvent i affjedringen (Nogle oplever det som en slags slag i ryggen).

- Hvordan sænker man en motorcykel så den bevarer komforten, og samtidig bliver lavere?

Vores bedste anbefaling er at udskifte fjedrene til nogle som sænker motorcyklen og samtidig er progressive, og i nogle tilfælde at ændre setup inde i dæmperen. Det sikrer at man har den bløde komfort, at man samtidig kan stole på motorcyklen og at man ikke får de kedelige "slag" i ryggen. Desværre er det ikke alle motorcykler sådan nogle fjedre fås til, men der har vi som regel andre super gode løsninger.

 

                          - Kontakt os med dit problem og få et uforpligtende tilbud -
                                       
Telefon: 72112772  -  Mail: Info@kmotor.dk

-Vi er din seriøse affjedrings partner-

Service

Opgradering

Setup

Sænkning af MC

Justering 

Kursus

Informationer

 

Slagelse Motorcycle Suspension

Elmedalsvej 1, 4200 Slagelse 

Telefon: 72 11 27 72 

Mail : vaerksted@kmotor.dk