- Din affjedring er i trygge hænder hos Slagelse Motorcycle Suspension -

 

Vi udfører service og reparation på affjedring fra Motorcykel, Motocross, Scooter & ATV.

 

 

- Alle priser er Incl. Moms -

INFO GÆLDENDE MC / MX 

FORGAFFEL (FORK)
Forgaffel service inkluderer timeløn, rengøring, komplet adskillelse
.
OBS : Service dele (Pakdåser, skraberinge, Olie, gas) reservedele samt afmontering/montering er IKKE Inkluderet i prisen.

Priser fra:
Forgaffel Service MX: 990,-
Forgaffel service MC: 1190,-
Forgaffel olie pr. Liter: 159,-
Teflon ring pr. Stk: 119,-

 

BAGDÆMPER (SHOCK)

Bagdæmper service inkluderer timeløn, rengøring, komplet adskillelse.

OBS : Service dele (Pakdåser, skraberinge, Olie, gas) reservedele samt afmontering/montering er IKKE Inkluderet i prisen.

Priser fra:
Bagdæmper Service MX: 990,-
Bagdæmper Service MC: 1190,-
Bagdæmper olie pr. Liter: 179,-
Low-Friction piston band: 239,-

 

 

Afmontering / Montering samt indstilling af affjedring på selve motorcyklen kan udføres

Ønsker du at vi afmonterer / Monterer samt grundjusterer din affjedring er du naturligvis velkommen til at komme med din motorcykel, her vil det udover service/reparation koste timepris for opgaven.
Timepris: 690,-

 

FJEDRE
Vi tjekker altid om du kører med de korrekte NM fjedre i forhold til din vægt. Det er enormt afgørende for hele komforten og sikkerheden at din motorcykel har det rigtige setup.

Hvad opnår jeg ved at få de rigtige fjedre i min motorcykels affjedring?
-Det er nok den nemmeste og billigste måde at få mere ud af sin motorcykel, du vil opnå at motorcyklen bliver mere rolig og nemmere at styre, i de fleste tilfælde vil den også dreje bedre og du vil nedsætte slidtage på dine dæk, endvidere vil du også opnå en større sikkerhed da bremselængden nedsættes væsentlig da vi øger motorcyklens kontakt med vejen og gør den mere retningsstabil. Udover det vil du pludselig opleve at du nemmere kan justere affjedringen ind efter dit behov da hele hydraulik delen vil reagere anderledes.


Fjedre leveres til kørens vægt i sæt og til stort set alle modeller.
Priser starter fra 890,- afhængig af vægt og motorcykel

 

Du har sikkert hørt om at folk går meget op i at skifte olie og oliefilter på deres motor, men har du nogensinde tænkt på at din affjedring (Suspension) også skal serviceres? 

Affjedringen er typisk en hydraulisk del på de fleste motorcykler, og i sådan et "Setup" er der flere ting som er afhængige af hinanden, der er olie som mister sin viskositet og bliver slidt som på et tidspunkt ikke kan optage flere affalds stoffer, der er sliddele som sørger for at holde affjedringen tæt for oliespild, der er teflon ringe som sørger for at det ikke bare er metal mod metal når affjedringen arbejder, der er fx. I bagdæmperen typisk et bestemt gastryk som skal være korrekt før affjedringen fungerer optimalt. Alle disse ting spiller en vigtig faktor for både komfort og sikkerhed. Affjedringen burde serviceres hver 3år eller ca. For hver 20.000km. 

 

Hvad sker der når affjedringen serviceres hos jer?

Ved service adskiller vi affjedringen fuldstændig, herefter vasker vi alle delene grundigt i vores Bio-Circle vaskebar med varmt rense væske. Renlighed spiller en kæmpe rolle når vi arbejder med affjedring, det gør bla. At man kan kontrollere alle overflader samt sliddele nøje. Når vi har dannet os et overblik over de dele som skal udskiftes er vi klar til at samle din affjedring igen. 

 

- Vi servicerer alle mærker affjedring.

Telefon: 72112772  -  Mail: Info@kmotor.dk

 

 

 

 

-Vi er din seriøse affjedrings partner-

Service

Opgradering

Setup

Sænkning af MC

Justering 

Kursus

Informationer

 

Slagelse Motorcycle Suspension

Elmedalsvej 1, 4200 Slagelse 

Telefon: 72 11 27 72 

Mail : vaerksted@kmotor.dk